Menu

divendres, 26 de setembre del 2008

COMENCEM A ESCALFAR EL DERBY NO?

Penya, ja falten poques hores pel gran derby! Qui guanyarà? Està clar que el Pilaf-Tamudo blau riu molt però no les te totes davant del gran Lionel-Goku. Oju que tenim pericus al blog! Escalfem-ho doncs!!

4 comentaris:

  1. ei bones!

    be, be començarem el primer post amb una mica de canya, perke a mi aixo de barcissim.. ufff com ke no.. hi ha alguna paraula ke no m'acaba d'agradar.. deu ser barça...
    Pero amb amor i carinyu BLANCIBLAU eeh?... tot sigui per escalfar ( en doble sentit carinyu )el "putu" saulissim i l'ambient previ al derbi. Doncs res... ja ho hem parlat a la Penya akesta nit, dema ens pikem amb amor i ke guanyi ki pugui.

    Només et dire que els dardus han deixat ben clar ke la cosa akabaria ESPANYOL 2 - barça 1 ke... ja esta tot dit.

    per altre banda... be, be sulissim, aixo del disseny grafic es un punt a favor per fer fotomuntatges eeeh? ke kaaaabron, jo casi ke nomes puc dibuixar polles amb el paintbrush... pero amb bojan i PPique corrent amb amor i casi despullats pels vestidors.. la cosa esta ben facil jejej ja n'enviare un XDDD

    A tot aixo, el que es realment important es que a bola de drac GT, el vell pilaf ( en akest cas seria Tamudaf ) convereix en son goku, en una nen.... i segons Dragon Fall el deixa litaralment en bolquers... tota una metafora sobre com l'ESPANYOL dominara el partit i sotmetra al barça al patiment, l'oprobi i la derrota, incapaç de fer front a l'escomesa perica.. ( kin llenguatge tu!)
    sera com robar-li un carmel a un nen... i evidentment, perke Iker ( el dels fantasmes de cuatro )ho sent aixi amb la seva percepcio cosmicotrascendentPERICOespiritual, sera aixo un paralelisme clar del que passara en el derbi.. Iker ho sent aixi!!

    i dita akesta reflexio inqüestionable, ja em podeu dir de tot... estic tajat i me la sua, pro no m'escalfeu gaire que trec l tema de la copa catalunya i el barça G...

    Men vaig a dormir, lo dit, ke guanyi ki pugui fer-ho.

    *Saul porta'm una fotu de carnet per posar al claurer de la penya betica sobretot!!

    visca l'espanyol!!
    visca tamudo!!
    conserves dani al poder!!!

    ResponElimina
  2. Vaja, vaja... la grandesa de barcissim.com té aquestes coses i és que fins i tot els pericos (a falta de blogs de l'espanyol) entren a dir la seva... molt bé, molt bé... m'agrada. S'ha de dir que m'ha sorprès el to "simpàtic" del comentari (ja que normalment cara a cara ens treiem els ulls) però molt bé.

    Per qui no el conegui aquest és un periko punky amb rastes i piercings (tu kurna ja saps qui és) però mantindrem l'anonimat pq així ell ho ha volgut...

    Per començar, m'agradaria fer memòria: l'espanyol (apañó com diuen alguns) és aquell equip que va de blanc i blau que el seu president ven escopinyes no? Ah vale. Ja ho recordo. Recordo que em vaig alegrar del gol de jonathas a la final de la uefa, recordo que em vaig alegrar d'un gol de coro quan l'espanyol estava mort, i recordo, com si fos ahir, el 2-2 de fa 2 anys...

    Tots sabem que l'espanyol és un equip "humil" "de media tabla" que en diuen, que no aspira a guanyar títols. Que la única aspiració que té a la vida és putejar el barça, i així li van les coses. El barça en canvi un equip campió com pocs la única aspiració que té és guanyar i guanyar i repartir espectacle pel planeta.

    L'espanyol no té un linyolíssim, no té un tonyes, no té un piquetes ni un planxes... l'únic en què s'assemblen el barça i l'espanyol és en que tenen un quillissim. El d'ells és, com no, Luis García. Déu n'hi do quin tros de quillu nanus.

    El derby és mol gran pq tenim derby de quillos, però a l'altra portería tenim derby de negríssims camerunesos!!! Està clar que el desequilibri ha caigut en el derby argentí... on és Zabaleta??? Messi desbrordarà que donarà gust avui.

    El tema dels dardus i les dianes millor parla'l amb Xavi o Alves que avui us demostraran com es tira a la diana...

    I el tema d'en Pilaf-Tamudo... Hauries de saber que ni GT ni Dragon Fall són obra del gran Akira Toriyama, per tant, tenen una carència d'autenticitat més que destacable. Igual que li passa a l'espanyol. El barça en canvi és autèntic, com en Son Goku i com aquest blog.

    I res per acabar, i per mol que parlin i cantin aquests pericos la predicció per aquesta nit és la següent:

    Resultat: 1-3 (linyolíssim, messi, keita)
    Tonyes: 4 (una més que la de rigor)
    Derrotes consecutives de l'espanyol a partir d'aquest partit: 7

    FORÇA BARCÍSSIM! FORÇA PEPÍSSIM

    BARCISSIM.COM
    MÉS QUE UN BLOG

    ResponElimina
  3. Per cert periko_porreru: saps que tens el meu amor i amistat incondicional i et portaré les fotos i anirem a fer unes birres i sempre amb bon rollu..... FINS QUE LA PILOTA COMENCI A RODAR

    ^_^

    ResponElimina
  4. Ei penya...mataré a tots els de l'Espanyol.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM