Menu

dissabte, 20 de setembre del 2008

TRES JETUS; TRES DESGRÀCIES

Partint de l'última entrada de Maxwell, em vaig plantejar proposar aquest post. La pregunta és molt fàcil: Què us transmeten aquests tres jetus??




Endavant les tonyes:

3 comentaris:

  1. El primer és com una mena de pa de quilo amb ulls i boca. Es diu Manu Sanchez i la seva mare no li va ensenyar a parlar normal. Ell s'expressa, pro genera una constant ansia d'escupimenta facial envers el seu jetu.

    El segon és J J Santos. Només amb el nom ja paga. On li han deixat el terrari a aquesta iguana??? És de la familia dels llangardaixos babosos més famosa en la terra.

    El tercer, J. A. Luque, té una mena de protuberància o tumor a l'alçada de la barbeta. Diu saber d'esports, però la seva virginitat als 42 anys delata irregularitats psicolòiques destacables.

    ResponElimina
  2. La veritat és que tots tres em transporten a una idea no ideal de la igualtat, és a dir, el terme concret que em provoquen és IMPARCIALITAT. Aquests personatges són del Madrid, que ja és prou desgràcia per ells, però el que és més trist és que se'n vanaglorien. Això és el més trist de tot.

    Creuen saber d'esports, però només saben anunciar "Diario de una call girl" i "Los Pacos".

    Són tant patriotics que tenen els cullons de parlar de l'Spanish Liverpool, dels Spanish Lakers com si Steven Gerrard i Kobe Bryant fossin fills de Múrcia i Santiago de Compostela, respectivament.

    I del Barça... quan parlen del Barça sembla que vagin amb ell però en el fons de les seves retorçades ments desitgen la derrota del nostre equip.

    Per això, i molt més, aquests personatges mereixen passar la resta de la seva vida a l'ombra.

    ResponElimina
  3. Aquí teniu.

    http://es.youtube.com/watch?v=w3e1TX16r5E

    El nom d'usuari de YouTube és barcissim amb la mateixa contrasenya que el mail o sigui que tot el que estigui relacionat ho podeu penjar.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM