Menu

diumenge, 7 de setembre del 2008

GORAN VUCEVIC


Hola. Aquest és per mi el fitxatge del Barça amb menys fortuna de la història que recordo del Barça.

És croata, i va venir al Barça per 7 temporades! Va costar 70 millons de peles i el vam treure del Hajduk Split. Dia del fitxatge: 30 de juliol de 1992. en aquell moment mentre ell passava la pertinent revisió mèdica, pepíssim, Xapi, luis enrique, etc...estaven concentrats a la vila olímpica amb la fantàstica selecció espanyols enfilant el camí cap a l'or olímpic.

tornant a Goran. El directiu del moment que el va fitxar, es veu que va fer un vaitge arriscadíssim a Croàcia en plena guerra de Yugoslàvia i casi el pelen...deu ni do si et maten per anar a firxar Vucevic.

Després aquet pobre xaval es va fotre una nata amb cotxe i es va quedar mig guerxo i amés, Cruyff el va fer baixar del bus a mig camí cap al camp on anaven ajugar. Por listo.

Buenu, en resum, Vucevic és una cacota que va aterrissar a can barça però essent una merda, una cacota gegant va aconseguir no tornar mai a casa seva (split) però sí que el vam cedir al Mèrida. Deu ni do nanu. Sempre teu Goran

2 comentaris:

  1. Queda inaugurat el Club de Fans de Goran Vucevic.

    Goran Vucevic,
    Goran Vucevic,
    Goran Vucevic.

    Per cert, també m'agradaria fer una menció especial a Frédéric Déhu, a Christophe Dugarri, a Partick Andersson, a Richard Witschge, a Fernando Couto, a Winston Bogarde, a Francesco Coco, a Roberto Bonano, a Meho Kodro, a Dragan Ciric, a Xavier Escaich, a Francisco Javier Sánchez Jara, a Igor Korneiev, a Xabi Eskurza, a Gbenga Okunowo i a Richard Dutruel.

    Sempre culés.

    ResponElimina
  2. Jo també afegiria el gran Emmanuel Amunike. (tuboskape.files.wordpress.com/2008/03/amunike.jpg).

    Per cert: la "Penya Bogarde" existeix!!! >>> http://penyabogarde.blogspot.com/

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM