Menu

dilluns, 29 de setembre del 2008

evolució quiniela J5


Mare meva...

Això està que bull i cada cop és menys la distància que hi ha entre el primer i l'últim. Podem observar algunes coses clares:

- Banakíssim segueix lider, però cada cop esbufega més amb la presència del gran beneficiat d'aquesta jornada: Jo

- En budall també fa una bona progressió i es posa al mig de la taula amb felissuca, que atenció no ha acertat RES DE RES!!!

- Ernestíssim fa una gran pujada també i es col·loca tercer sense haver participat en la primera jornada. Gran remuntada.

- El que s'endú la pitjor decepció és el nostre estimat perico, que a més de rebre bengales, rep l'última posició, empatat amb Saülíssim, a qui li està passant factura la tàctica anti madridista i antiperica...

Queda molta lliga i moltes emocions.

Barcissim.com

7 comentaris:

  1. M'he deixat l'Alfathísssim,,,,, que es beneficia de la fallada de felissuca (que entenc que no l'ha donat akesta setmana, desitjo pensar...) i es posa 4t.

    ResponElimina
  2. Sóc sòlid, dues jornades consecutives com a líder, mantenint el líderat davant les constants embastides dels perseguidors. NO EM FEU POR.

    ResponElimina
  3. Ieep! Doncs no, Felissuca no l'ha enviat i perd opcions al títol... però encara tot és possible!

    Saül, he creat un premi a la regularitat. Si durant totes les jornades fas 4 punts, et donaré d'extra... 4 punts! I un mallot blanc amb topos vermells. O és el verd?

    ResponElimina
  4. Juanitu, és la primera jornada que no empates amb ningú. No et sents sol?

    ResponElimina
  5. vull el teu mallot verd. quina emoció!

    me'n vaig a comprar unes bengales...

    ResponElimina
  6. Pues si, se ve que no se envió el mail, pero weno tampoco ha sido un gran trauma porque solo habia acertado 4...En fin, que aun hay posibilidades, aunque ha sido una gran cagada. Habra que estar más atento para que no vuelva a pasar!!

    ResponElimina
  7. bueno solo 4 solo 4... tampoco sta tan mal no? ¬_¬

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM