Menu

diumenge, 28 de setembre del 2008

Victoria merecida

A pesar de lo que diga Coro, Sanchez Llibre y demas pericos, lo que es incontestable es que la victoria fue merecida. POrque si hablamos de goles legales, el resultado seria 0-1. Porque si miramos la posesión, los pericos se ponen rojos de vergüenza. Porque el Barça sacó 12 corners por 0 del español. Porque el Barça tiró 9 veces a puerta y el Español 3.

No hubo color, y si la gente del español hubiera estado contenta empatando EN CASA, y sufriendo un baño a domicilio por parte del eterno rival, demuestran que más que españolistas son antibarcelonistas. Lamentable plantear un partido al 0-0 en casa y contra el eterno rival...y me juego todo lo que tengo, q no es mucho, a que el madrid hara lo mismo.

Viva el futbol, y no la mierda que ofrecen todos los que juegan contra el Barça.

7 comentaris:

  1. GRAN ENTRADA NANU!!!
    Y aún así, aún siendo justos vencedores... como mola ganarles a los pericos así!!! que les den!!! toma penalty inexistente en el minuto 57!!!! jajajajaja que les den!!! y que lloren que es lo único que saben hacer!

    PERIKO KE NO VUELA, PERIkO A LA CAZUELA!!!

    ResponElimina
  2. Viva el futbol, y no la mierda que ofrecen todos los que juegan contra el Barça.

    ResponElimina
  3. Palabras sabias maxwell... palabras sabias...

    ResponElimina
  4. Tota la raó del món i de part de l'estranger. Això no és futbol és puteria. Perquè també m'agradaria destacar el futbol guarrissim que va desenvolupar l'Espanyol. Van sortir encebats i l'àrbitre no les va pitar totes, perquè sinó haguessim acabat 11 contra 2 (Kameni i Pareja).

    Una altra cosa, perquè són tant màrtirs? Coro i Sánchez Llibre han anat al curset "Com sortir plorant després de perdre un partit de futbol?" o al de "Si no guanyes, plora." o al de "Els pericus som una gent sentimental." o al de "Si el rival et fot un bany, dóna la culpa a l'àrbitre." o al de "Colem als Boixos i que la liin així desconcentrem al rival i no es fixen amb la pena que fem." o al de "Plan B: sempre van contra nosaltres" o al de "Com prostituir la lliga2 o algun altre d'aquests que fan.

    ResponElimina
  5. Doncs per mi el penal sí que ho és... legalment 0-2

    ResponElimina
  6. Jo tinc tanta caca que anire a lestadi a fer-ho em sembla...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM