Menu

dimecres, 24 de setembre del 2008

Felicitats!

Avui és un dia molt especial. La casa del nostre equip fa anys. No sé si heu vist el Jan a missa en honor de la Verge de la Mercè.

Per això i perquè no estigui trist, avui el felicitem des d'aquí i esperem que els nostres mercenaris, gladiadors, soldats i lluitadors guanyin a l'equip verd i blanc amb un sac de gols, tants com anys fa el nostre estadi.

La porra d'avui: F.C.Barcelona 51 - R.Betis 0

5 comentaris:

  1. No sé si ho vull pq la culerada som una espècia que, com diu l'acudit del mundo deportivo d'avui, no tenim terme mig. I és veritat, ser culé és igual a ser esquizofrènic... però mola.

    El cas és que el barça avui farà un 3-0 amb espectacle que provocarà el lleçar les campanes al vol de molta gent, moment d'exaltació que hem d'aprofitar i converir en superlatiu. El superlatiu de Barcíssim.com

    estic fatal

    ResponElimina
  2. quedevos amb que som una espècia

    ResponElimina
  3. Som una espècie en extinció!!! i Barcissim.com és com la cura d'aquesta espècie, és el medi de recuperar l'espècie... l'espècie de penya que som.

    Per cert, obertura de portes a partir de quan vulgueu, estaré al bar d'enric granados amb provença fent una birra... fins ara culés!

    ResponElimina
  4. pues yo apuesto por un 4-1, ya que parece que a Valdes le gusta encajar al menos (y al mas) un gol por partido.

    Por cierto, me estoy currando unas estadisticas del barça, que ire colgando mas o menos cada 5 jornadas, pq cada jornada puede ser un poco coñazo

    ResponElimina
  5. bona Banach! bona primera part ar del barsa si señor sa segona part va deixar molt q desitgar xo onu vam treure es 3 puntets i va surti es magnific eidurt!

    aki o deixam es tres germanet josep toni i lluis;)

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM