Menu

dissabte, 20 de setembre del 2008

EN PLANXES



Us presento en Sergi Busquets. El fill del mític porter amb pantalons llargs. L'home de Ciutat Badia. En Carlíssim Busi.

Aquest petit xaval que ara juga al primer equip, té molta sort d'estar viu. És un paiu amb la flor al cul pq un bon dia quan era petit va tornar a neixer.

No se si recordareu la història mítica de quan el seu pare jugava al barça. Un cop, va estar de baixa molt de temps i el motiu va ser pq li va caure una planxa i perquè no caigués sobre el seu fill hi va posar les mans i es va cremar. Aquest nen que va tenir la planxa bullent a 25 cm és en sergi. El petit Sergi Busquets. Anomenat també en planxes.

2 comentaris:

  1. És obvi que aquest noi li deu la vida a sun pare i dues vegades. Per això li han fet un lloc, perquè no se senti discriminat.

    Com devia patir al cole...

    "Sergio vigíla que et cau una planxa"

    "Sergio, em planxes la camisa?"

    "En Sergio vol petxuga de pollastre a la planxa"

    "Sergio, tira't en planxassu!"

    "Ahir en Sergio estava tant cansat que al tocar el llit va quedar planxat!"

    etc

    etc

    etc

    Pobre xaval...

    ResponElimina
  2. Interessant aportació que obre la porta a nous batejos amb sentit i concepte de fons. Ja sabem tots qui és en Planxes, en Tonyes, The Mexican`, en Yayardes... però tenim gent nova que encara no ha estat acollida i batejada com Déu mana en la nostra cofradia...

    Pensem-hi tots plegats.
    Amen

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM