Menu

divendres, 17 d’octubre del 2008

EL VIRUS FIFA ENS HA TOCAT DE PLE

Amics, el putu virus FIFA té aquestes coses i resulta que li ha tocat al nostre heroi. El nostre Ros d'Or, ha tornat tocat. Des d'aqui fem arribar el nostre suport incondicional per Eidurt! Recupera't ràpid i torna a gambar si us plau!!!

Benvingut de nou Bieles

5 comentaris:

  1. Eidurt, saps que t'estimem,i m'atreveixo a dir que Pepíssim també comença a estimar-te; així que recupera't aviat, perqué ara que ets un home important a la plantilla del barça (per naltrus sempre ho has estat!!) no deixarem que t'enfonsis...

    Eidurt forever (encara que sigui lesionat).

    Per cert, ara que està lescionat podria venir a veure els partits del barça amb nosaltres no? Amb una mica de sort banach, potser s'ofereix a la feina de tallador de pizzes? (evidentment li deixariem fer a ell XD)

    ResponElimina
  2. Ànims Eidurt, tu sempre seràs el nostre home!


    lescionat (n) Dit d'aquell que té lascisme. Lasciu, amb ganes de jarana. L'Eidurt té una mirada lescionada

    ResponElimina
  3. Eidurt! Anims! T'estimem un munt ros d'or. Tinc unes ganes que ens conegui o que comenti al Blog que flipes... Molaria moltissim e penya! (el que entri amb nom fals i es faci passar per Eidurt es home mort)

    Apa una abrasada!

    ResponElimina
  4. Hola sóc Eidurt. Cada dia em miro el vostre blog.

    ResponElimina
  5. Eidurt!!!!! Per fi t'has dignat a aparèixer!!!

    Per cert, crec que t'agradarà molt el crespó negre que hi ha a la capçalera eh!!! Com mola penya. Avui és un dia trist, Barcelona plora la lesió d'Eidurt!

    Per cert Eidurt, vés-me a cala Maria Garriga a comprar-me unes espardenyes de vetes del 45, sisplau macu. Diga-li que ja passaré jo demà a pagar. Que m'ho apunti eh. Amb el canvi pots nar a la llibreria a comprar 4 txutxes. Eh macu!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM