Menu

dijous, 2 d’octubre del 2008

LUCESCU, LA MERDA VA PER TÚ

Bé, com que la proposta del Josep és inviable, em premeto el luxe (i que no serveixi de precedent) de penjar jo mateix la merda del partit. Això si, donat a l'alt contingut putrefacte, pestilent i nauseabund de les últimes merdes, he fet una composició més light. La merda va per Mircea Lucescu! (amb permís de tití i etoo)

Per notes, per cara deformada, per no deixar a pepíssim fer una entrevista, per voler denucniar al Barça com els perikos (al final ens denunciaran per guanyar),perque et surti aquesta imatge quan la gent et busqui al google... i sobretot, sobretot, per demanar fair-play i ensenyar als teus jugadors a perdre temps, jugant anti-futbol i tenint un jugador amb cua que ve de la selva.

Per tot això... AQUI ET VA: EL TEU JETU ÉS MERDA LUCESCU!!!

7 comentaris:

  1. Estic molt d'acord amb la merda a aquest paiu... l'acabu de sentir a RAC1 i és odiós. A part, parla cridant...!!!! n

    o es pot parlar normal o ke??? ha nascut a la selva akest tio??

    (saul, t'he comentat XD)

    ResponElimina
  2. No ens oblidem però de la merda a Henry i Etoo eh!!! (sobretot al gambador... cada dia és més dolent; inclús gamba pitjor cada cop).

    ResponElimina
  3. Merda per Brandao si us plau... mort a Brandao...

    ResponElimina
  4. Brandao s'endú la següent.

    I jo demanaria una merda aviat per la defensa del barça: 8 gols en contra en 8 partits consecutius. Desde Rud Hesp Bravo Caprabo que no passava...

    ResponElimina
  5. us doneu compte que estem rodejats de merda? hi ha merda per tot arreu... sort de Déu Nostre Senyor, Lionel Messi, que desde que em porta aquest look popero i escolta The Kooks, s'ha tornat el trible de bo.

    ResponElimina
  6. És necessari instaurar la merda múltiple...

    Els dissenyadors de merdes ja s'ho pensareu...

    ResponElimina
  7. La mierda principal, aquella que caerá antes a las clocas y se la comerán las ratas en primer lugar, es para el energumeno este rumano, q ademas por alguna extraña razon, en vez de kejarse en rumano se kejaba en italiano: ademas de tonto es gilipollas.

    No he visto a ningún entrenador de los 8 que han jugado contra el Barça kejarse de lo antideportivo q es jugar con 10 tios dentro del área 89 de los 90 minutos de un partido, perder tiempo fingiendo lesiones, hacer un cambio en el minuto 93 (como el capullo este que vive en un vater), o despejar el balon y hacer creer q la han tirado fuera porque un tio de su ekipo se habia caido al suelo.

    Por todo esto y mucho más, conviertete en mierda maldito!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM