Menu

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Evolució porríssima J7



Bé nois, aquí ho tornem a tenir.

Feia dies que no notavem aquesta sensació d'estar lluitant, nosaltres també, per alguna cosa; i es que estem lluitant per molt, per molt més que 20 € per cap, estem lluitant per un orgull, per ser el millor, per arribar a prop de l'altura de Déu (de Leo Messi).

Pel que fa al purament esportiu, la cosa ha anat així:

Banach es trobava còmodament instal·lat en primera posició i segur d'ell mateix; hem pogut notar que això ha canviat ja que la desfeta segurament és la més grossa que es recorda. Amb 2 punts no va enlloc i cedeix les posicions capdavanteres a Juanitu, i sobretot Al-Fatah que és el gran vencedor de la jornada (amb 7 punts).

L'altre gran vencedor es tracta de Felissuca, el fet d'acertar 7 punts, fa que s'instal·li en quarta posició, empatat amb Ernestíssim, recordem, tots dos amb una jornada menya. Per tant cal tenir-los en compte, molt en compte, per un assalt al lideat en el moment menys pensat.

En terra de ningú, i bastant sol, es troba el nostre perico, que haurà de fer alguns esforços per aribar a posicions delanteres. Tot i això, cal donar-se compte que es troba només a 6 punts del cap de la lliga (mitja jornada) i per tant tot és possible.

El que es juga per sota però, ja és una altra lliga. Sembla que Saülíssim i Bodallot s'estiguin esbarallant per veure qui ho fa pitjor i es troben ja a 9 punts de les primeres posicions.

Falta molta lliga, sí. Però amb 7 jornades ja n'hi ha una de diferència entre els primers i els últims. Cal estar atents a qualsevol moviment.

Força Barcissim

7 comentaris:

  1. no notes la pressió del liderat Juanitu?

    Ja cauràs ja...

    ResponElimina
  2. menya (n, f):: Penya petita. Resultat de la fusió "menys-penya". "Que passa menya! Com esteu?"

    lideat (v): Que ha comprat al LIDL. "Aquesta tarda he lideat i ja tinc la nevera plena"

    aribar (n): Bar de l'aristocràcia. "Anem a l'Aribar a prende uns Moet Chandon?"

    ResponElimina
  3. prende (n): Tiet de Drenthe, malgirbat.

    Mira, aquest té 3 braços, és un prende!

    ResponElimina
  4. la verdad es q cada dia son mejores las definiciones...hay q intentar q estas palabras no se keden en anécdotas e incorporarlas a nuestro lenguaje diario.

    ResponElimina
  5. Ahora q veo la clasificacion me da un poco mas de rabia la jornada q no llego mi pronostico...pense:" bah! 4 puntos no son nadda, menos mal q no hice 9" pero eso es lo q ahora me separa de la cabeza...bueno, paciencia y a seguir luchando!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM