Menu

dijous, 23 d’octubre del 2008

LA MERDA PER "DIGITAL TRUNY"

Ahir la penya de "Digital Truny" ens va fotre un bon ensurt!

Can saülissim ple. 20:45. Canal + 2 enchufat... i no va. Comença el partit... i no va. Enchufem el Pou i ja havia marcat Messi... crisi, nerviosisme, plors, angoixa... VAYA PUTA MERDA! Per això pago aquesta penya cada mes? Al cap d'una estona el Pou va dir que hi havia problemes i en algunes zones no es veia el partit. Paradoxalment va dir que un tal Saül deia que ell ja ho veia. No era jo. I la crisi en el grup era més notable.

Finalment però, l'artilleria tecnològica de can saülíssim va començar a escalfar a la banda. Internet. Plus.es. "Eres abonado? Por 1€ puedes ver el partido en internet". Enchufa cony, enchufa!!!! Enchufem... i veiem el gol d'en Planxes... buf. Poc a poc ens vam anar redistribuint i finalment vem muntar un tingladu amb dos portatils amb el partit, un amb un retràs de 5 segons respecte l'altre, amb el qual teniem la repetició instantania sempre disponible.

Va ser una experiència insòlita i agredolça. Al final tots amb el baberu cap a casa. Això si, avui els he enviat una reclamació i, de moment, "Digital Truny" ja té una merda a Barcissim.com.

7 comentaris:

  1. Indiscutible.

    Amb la maneta i sense un entranador com el Xauxescu aquell, era inevitable.

    Toma Trunyada Canal Truny!

    ResponElimina
  2. Penya, he estat fent un repassillu al nou Widget de la Champions i el Barcelona és l'únic equip d'aquesta edició de la copa d'Europa que ha guanyat TOT els partits.

    Aixó es mereix un HURRA.

    Tots:

    hip hip

    HURRAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb la merda del partit...

    ARA, CREC QUE LA XIBECA L'HAURIEN DE COMPARTIR lINYOLÍSSIM I LA FACILITAT TECNOLÒGICA DE LA SEU DE BARCISSIM.COM (Cal saulíssim)

    ResponElimina
  4. Pel que ha dit saulíssim crec que només se la mereix "la facilitat tecnològica"

    ResponElimina
  5. Vui afegir Banach, que és l'únic equip de la champions que té la diferència de gols més gran (+8!en tres partits...i quan vingui el Basilea a casa marcarà Gamper!)...quin espectacle...de barcissim!! i de barcissim.com!!

    Per cert, sabeu que ahir vam jugar contra un cendrer...jo no vui dir res...Basilea=cendrer.

    ResponElimina
  6. és molt dur que et copiin els colors i després vingui el que s'ha copiat a casa teva i t'endosi una pallissa.

    és dur penya

    ResponElimina
  7. Penya...ara sabreu pq tots els cracs gairebé tots són brasilers...pq Tinc una ciutat allà!!

    http://es.wikipedia.org/wiki/Manaos

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM