Menu

dijous, 2 d’octubre del 2008

Proposta

Us psoposo una cosa Barcissimfanàtics:

La merda del partit, no la posaré jo. La posarà l'andrea. I fins que l'Andrea no hagi posat l'entrada amb la merda i el personatge en qüestió...no es podrà posar una altra entrada nova!!!!!!!

Ok? d'awuesta manera, el saül està obligat (coma persona perturbada per barcissim.com) a presionar-la i ella a mes haura participat en un blog (on recordem) surt invitada a participar-hi!!!!

Apa espero les vostres propostes.

Jo personaalment li donaria la merda del partit a Sala i Martí. per ser un americanes... i un rellotges...Ets un putu rellotges!!! I un putu americanes!!!!

P3p

4 comentaris:

  1. Per cert...tenim la flor al cul ultimamanet?

    Quina potra dissabte i quina potra avui...

    ResponElimina
  2. hola.
    sóc un perturbarccíssim.
    L'Andrea està a Amsterdam. No crec que es conecti a barcissim.com.
    Però heu de saber que he coaccionat a 3 persones més de la feina (culés evidentment) pq participin activament en el blog. Són: el Santíssim (que encara no ha acceptat la invitació), l'Alberto (ja el coneixeu) i l'Albert (Pelle com a nom d'usuari). Intentaré que penjin la merda algun d'ells, tot i que crec que no van veure el partit...

    Al marge d'ixò hem de reunir-nos, ni que sigui per messenger per distribuir tasques. També heu d'ententre que amb la colla de girats que estem fets, la gent s'ho plantegi abans de ficar entrades, dongem-los-hi temps d'adaptació.

    Un altre usuari que vam convidar ahir és el Roger, que va venir a veure el partit i es va mostrar molt interessat en la iniciativa i amb ganes de participar.

    Ja per acabar, us comunico que, des del 6 de setembre (dia en què vam activar el domini) hem tingut 396 visites directes a la pàgina principal, provinents de 164 IP's diferents. Moltes d'elles provenien d'un link que vam penjar al blog de RAC1 i d'altres, suposo, de la promo que ens van fer gratis per ONA FM

    No està gens malament no? He estat parlant amb qui coordina aquestes dades i us prometo que aquesta setmana tindrem el contador de visites actiu.

    BARCISSIM.COM FOR EVER

    ResponElimina
  3. Em sembla bé, però la merda jo ahir la vaig veure molt clara.

    Tenim uns davanters centrus que no ens els mereixem! Si us plau una merdòfia com una casa per Eto'o (si, si, Eto'o va jugar!) i per Tití (rei de les merdes a barcissim.com).

    ResponElimina
  4. per cert penya, el josep és una mica bestiota dient que ningú pot escriure fins que es publiqui la merda! no ens tallem les ales! que l'andrea no torna fins diumenge! jajaja

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM