Menu

dijous, 30 d’octubre del 2008

Gol d'un exculé

Si la setmana passada van ser Belletti i Oleguer els exculés que van aconseguir marcar amb els seus acutals equips, aquesta setmana ha estat Thiago Motta, que sembla que ressucita al Genoa italià. La setmana passada va ser el millor del seu equip en l'empat a zero contra el poderós Inter de Mourinho, i aquesta setmana ha marcat el gol de la victòria (2-1) contra el Cagliari. El gol al minut 2:30 del vídeo.

6 comentaris:

  1. Te has dejado a Ronaldinho, q tb marco la semana pasada...no ninguneeis a Ronnie, q nos ha dado mucho!!

    Y es un buen tio

    ResponElimina
  2. Bueno, Ronaldinho marcó hace 2 joradas creo. Motta marcó en la jornada de ayer. Mientras en España teníamos Copa del Rey, en el resto de Europa se jugaba la liga. Intentaré poner los vídeos de los goles de exculés a partir de ahora.

    ResponElimina
  3. és motta? no se'l veu nanu! no ens oblidem que tenim un video de motta en una discoteca, en la que primer ens el vam trobar fent un piti tot sol i després al lavavo, on el josep li preguntava: "Thiago, Thiago, podemos entrar contigo?" (a la zona vip)... Déu n'hi do.

    Quin peça aquet del motta tu.

    ResponElimina
  4. pero qui va acabar entrant? Jo! gràcies el colega maromo negre de la porta...que si us recordeu del seu nom us poso un trofeu...pq l'he intentat recordar moltes vegades i no he pogut...

    Per cert, no vai posar el xiste pq em semblava de mal gust...
    pero era bonissim

    ResponElimina
  5. M'encanta al fatah i josep que sou els de fora, que ens proporcioneu imatges de gols de les lligues estranngeres. Podriem dir que sou el futbolint de barcissim.com?

    Sou barcissint?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM