Menu

dimecres, 21 de gener del 2009

ACB i Euroleague

Bon dia bàsquetmaniàtics,

Enfrontament espectacular entre Barcissim i la Penya. Però, el barcissim "apustuflant" (com diria en Robirosa)  es  va imposar en els últims minuts en un partit emocionantíssim.  Us deixo un resum del partit amb grans jugades del barcissim. 



A més, amb aquesta victòria el Barça ha passat l'unicaja, que va perdre amb el Merdid, i només tenim el Tau per davant.

Pel que fa l'eurolliga, ja s'han fet els grups del top 16, i ens ha tocat el Merdid, el Maccabi i l'Alba de Berlin. Un grup difícil però que ens deixarà partits espectaculars. I ens empatxarem de guanyar al Merdid, a la Eurolliga, a la Copa i a la Lliga. 

La 19 jornada de lliga es juga avui i demà, i juguem contra els penúltims (Murcia)... a veure si fem un favor al Menorca, eh?? 


3 comentaris:

  1. m'ha sorprès lu ben muntada que està pa pàgina de l'ACB TV, amb videos de les jornades i tot el que vols de l'ACB al teu abast i al dia.

    Tot el contrari de la LFP que sempre ha estat una merda i a sobre canvien la web i la fan més xunga! A vere si aprenem de l'ACB senyors carrosses!

    ResponElimina
  2. M'agrada la secció de basquetíssim! Serà interessant veure com el Madrid cau eliminat per nosaltres tan de l'Eurolliga com de la Copa del Rei!
    De moment la lliga ACB la tenim xunga, el TAU no afluixa! Però poca importància té això, al final tot s'acaba decidint als play-off.

    ResponElimina
  3. Al pas que anem espero que el Madrid també ens toqui als Play-offs així podrem juanyar-los fins a 8 vegades en un any!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM