Menu

dimarts, 13 de gener del 2009

Ja tocava!

Buenu penya, després d'haver-nos desfogat amb tanta merda, m'agradaria trencar una llança en positiu i en favor d'un jugadoràs.

És cert: Messi sa surt, Samu és imparable, Xavi està increïble... però hi ha un pavu que corre per la banda que encara no havia guanyat el trofeu més important per damunt de Pilotes d'Or i FIFA World Player: La Xibeca de barcissim.com. Dani Alves, Daníssimo, Alvíssim o com vulguis. Un home que no para, que puja, que baixa, que defensa, que ataca... i que porta més minuts que ningú aquesta temporada. Incombustible com pocs, Dani es fum unes currades cada partit que dóna gust. Sense anar més lluny, en els dos últims gols, Daníssimo té un paper essencial. Assistència letal cap a Xavi en el 2-2 i recuperació de la pilota que enchufa Messi en el 2-3. I el cop d'esperó amb Messi la setmana passada?... simplement genial.

Dani treballa i fa espectacle en cada minut de joc. I si: ha valgut pasta portar-lo, però penya, tant de bo tots els fitxatges fóssin així de rentables. Gracies Dani per la canya que desprens. Barcissim.com brinda amb tu amb una Xibequíssima!

2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb aquesta Xibeca. Aquest home és un dels millors de l'equip, un CRACK amb majúscules. ÉS un currante nat i per això sembla que té menys protagonisme, però la feina que fa és imprescindible i col·labora a fer de la banda dreta del nostre equip la millor banda dreta del món!

    Per tant, Daníssimo! Salut!

    ResponElimina
  2. es molt raro q encara no li hagim donat res al danissimo, en el mundo deportivo ja te un munt de portades.
    molt maku el muntatge saulliisssimmm

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM