Menu

dilluns, 26 de gener del 2009

Porríssima


Barcissimistes, la porrísssima encara la segona volta i torna amb una jornada plena d'errors i de dubtes...

Ens trobem a la jornada 20 i sembla que no sabem ben be cap a on va la lliga, els errors s'acumulen i les coses s'apreten. El líder, que semblava sòlid, el senyor de les calces fa aigües i amb 3 punts, juntament amb juanitu i saulíssim, són els que puntuen menys aquesta jornada. Això fa que la distància entre el primer i l'últim del primer grup de la lliga es mantingui (6 pts), però els perseguidors del líder ataquen amb força i no volen desaprofitar les opcions que els dóna. Tot i això, tpoc retallen distàncies remarcables i encara es troben per sota; Banachona, Felissuca i Al-fatah apreten.

Per altra banda, a sota tot s'apreta encara més; Ernestíssim sembla disposat a perdre l'última posició en detriment de Saulíssim, que si falla la següent jornada, encararia la segona volta des del fanalet vermell. En canvi Periquíssim, fa uns dels resultats de la jornada (5 pts), juntament amb Felissuca, i intenta no perdre l'estela dels de dalt.

Tot està cremant, i tot i que el bonus d'hivern ha canviat posicions, no es pot confiar en el Bonus de final de lliga, i s'haurà de combatre fins al final intentant fer una molt bona segona volta.

Molta sort a tothom.

Barcissim.com

5 comentaris:

  1. Pot ser que la mitjana global estigui per sobre de totes les individuals?

    ResponElimina
  2. Si, pq una porta el bonus i l'altra no! Hauria de posar-li a les dues...

    ResponElimina
  3. M'agrada molt que la cosa segueixi tan apretada. Tot i que sembla que hi hagi dues lligues res no es pot dir i amb una jornada molt bona (que fa molt que no es produeix) es podrien avançar moltes posicions.

    Intentaré fer un espectacle de segona volta per deixar-vos amb un pam de nas!

    ResponElimina
  4. http://www.tv3.cat/videos/987919
    ,ireu els comentaris de hristo al principi. Son charlatanes...que gran...

    ResponElimina
  5. pepíssim nostru, a vere quan penjes al youtube el video dels beatles amb hleb i eidurt!! que si no els nostres fans no el veuran!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM