Menu

dilluns, 19 de gener del 2009

La xibeca de la jornada...

Ver imagen en tamaño completo
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_282/foto_282972_CAS.jpg

La xibeca de la jornada se l'emporta l'afició!

Dimecres contra l'atletico va fer tres cops la ona i dissabte va vibrar amb el nostre espectacle!! Visca el Barça, quin orgull ser culé!

8 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb la xibequísssima!!! Últimament l'afició està demostrant que té ganes de canviar i de convertir el camp nou en una festa!

    Segurament és així, pq als partits hi va molta gent que no és tribunera ni té seient al camp, i això és nota; de tota manera, esperem que quan les coses es torcin (que no passi), l'afició continui a tope amb l'equip!

    ResponElimina
  2. ja també estic d'acord amb aquesta xibeca. La veritat, però, és que les aficions dels equips grans són bones quan les coses van bé. Quan les coses van malament poden arribar a ser vergonyoses. Tot i així, els que vam estar la setmana passada al camp contra l'Atlètic vam disfrutar de valent fotent l'onada amb el marcador 1-1!! Brutal! Qui ho diria???

    ResponElimina
  3. Que duri i que per fi el camp nou sigui cada partit un espectalce.

    Els Boixos Nois han anunciat que aniran a Montjuïc, espero que es comportin com a veritables seguidors del Barça i no com a bèsties com van fer en l'últim derbi. Des de Barcissim.com hem d'evocar pel respecte al rival i per guanyar-los al camp i no mitjançant llançament de bengales ni res per l'estil.

    ResponElimina
  4. jo sóc culé pacífic i tinc entrada per montjuïc. No les tinc totes però no em dóna la gana deixar d'anar-hi. Espero que sigui un derbi d'allò més pacífic i enchufem els pericos amb el nostre equip reserva. Reserva del 2009

    ResponElimina
  5. Totalment d'acrod Saulíssim!

    Hem de demostrar que som millors al camp i millors a les grades!

    ResponElimina
  6. Ya se q estoy desaparecido, pero aun no tengo internet en casa y subo poco a la uni...
    Y ademas cuando subo no tengo tiempo...asi q espero tener internet pronto!!!

    ResponElimina
  7. Per cert, estic a punt de jurar el càrrec.

    ResponElimina
  8. ara surt obama i diu: BARCISSIM.COOOOOM!!!! i fot un calvo i se'n va

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM