Menu

dijous, 8 de gener del 2009

Any nou...noves seccions!

Avui amics...estrenem el que serà una de les seccions més freaks de la pàgina web de barcissim.com. Es tracta de felicitar a tots els barcissim jugadors de la historia del Barça el dia del seu aniversari. Esperem que sigui una secció amb potencia i que la gent ens ajudi força en l'elaboracio de la mateixa. Visca Barcissim.com!

Hello people! Today we use for the first time one of the most freaky sections of this web page. We are planning to congratulate every player in the history of FCBarelona on their birthday. We hope that this section will be great for you and that people will help us to mantain it.

Avui: Josep Serratussell Abella. Va fitxar (o simplement va començar a jugar) pel barça la temporada 41/42. Felicitats. Avui fa (o faria) 83 anys. Congrats!

4 comentaris:

  1. Felicitats Sr. Serratusell. Llàstima que va morir el 5/12/1989. Aquest jugador va nèixer a Granollers el 06/01/1924. Com molt bé diu el Pepíssim nostru, va jugar al Barça a la temporada 41/42, però sembla ser que només va jugar 3 partits. Després va anar al Sabadell i va tornar al Barça a la temporada 48/49 i va guanyar la lliga, però a nivell personal no li va anar millor que la temporada 41/42, i va jugar només 2 partits. Cap gol amb el Barça.

    ResponElimina
  2. Us l'imagineu en l'equip d'avui en dia?:

    "La toca Serratusell, entra per la banda, Serratusell amb Alves, la torna a Serratusell, atenció la passada cap a Meeeesssii!!!! GOOOOL! Quina assistència de Serratusell!!!"

    ResponElimina
  3. Felicitats Serratusellíssim! Suposo que l'afició li diria Abella no?

    "Con las rayas el fiblón, Abella lleva el balón!"

    ResponElimina
  4. lo mejor es lo de hello people!!
    jajaj

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM