Menu

dilluns, 12 de gener del 2009

Nova secció!

Bona nit bàsquetmaniàtics!

Estrenem secció! Segur que no generarà tanta expectació com el futbol, però si som barcissim.com ho som tant per futbol com per bàsquetbol. Des d'aquí anirem informant periòdicament de les "andances" del nostre equip de bàsquet
















I comencem la secció amb una notícia bomba: clàssic a la copa! S'ha fet el sorteig de quarts i aquest ha estat el resultat. Com que pressuposem que els quarts els passarem sense problemes (encara que la Copa es jugui a Madrid) el rival a semifinals serà probablement el TAU d'Ivànovic, la nostra bèstia negra. Això fa que aquest any la Copa de Sa Majestat es presenti mogudeta i complicada, si més no.

Haurem d'esperar fins el dia 19 de febrer per gaudir d'aquests partits! Des de Barcíssim.com donarem suport a Navarro, Basile, Grimau i companyia per guanyar aquesta Copíssima!

3 comentaris:

  1. Béeeee!!! Barcissim.com ha començat l'any a tope i sorprèn dia a dia. Avui dos bones notícies noves: secció basquetmaniàtics i (per fi) participació femenina! No podem parar penyaaaaa!!!

    Pel que fa al tema del clàssic, crec que l'any passat ja ens vam creuar i els vam enchufar ben enchufats! Per tant, a repetir!!! Tot i que, com ja ha avisat Xavi Pasqual, aquest Madrid no és el mateix que vem fundir fa quatre dies. Així doncs, s'ahurà de pencar. Una miqueta de bomba si us plau!!!

    ResponElimina
  2. Béeeeeeeeeeeeee!!! M'agrada aquesta secció novaaa!!!! Tenim nova currante a Barcissim.com

    Això no es pot parar... avança i no té aturador!

    Éshora d'anar a dormir, bon barcissim a tots! (Benvinguda Franz)

    ResponElimina
  3. M'agrada la nova secció, molt!

    Parlant de la Copa he de dir que pot ser una arma de doble fil. Perquè ens han tocat els dos pitjors equips. Els merengues estan forts i el TAU imparable. Em sembla que els únics partits que tenim perduts segur són els del TAU, per això tinc por. Espero que amb l'ajuda de Barcissim.com pogueum superar el nostre ós i guanem aquest títol!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM