Menu

dijous, 22 de gener del 2009

I la merda pel partit és per...

Si alguna cosa va tenir aquest partit és candidats a trunyades de Barcissim.com. En primer lloc les mesures de seguretat dels pericus i els Boixos Nois; en segon lloc el mateix Pepíssim per la alineació que va posar al camp; en tercer lloc la lesió de The Mexican al minut 10; però crec que estarem d'acord que si ens basem amb el joc de l'equip la merda se l'ha d'endur un home: en Bieles, que no s'adapta a l'equip ni a la de tres. 

M'he permès el luxe de fer una menció especial a l'home de Rubí, que ens el vènen com el que pot jugar a tot arreu però que al final no juga bé enlloc. 



Realment, la trunyadíssima tenia molts candidats, el difícil serà trobar qui es mereix la Xibeca... ho deixo a les vostres mans...

5 comentaris:

  1. Quina caca més maca!!!!!

    M'agarada que també se n'emporti una miqueta la mesura de l'espanyol. He enviat un mail a ONA FM i me l'han lleigit i s'han posat a parlar sobre el tema. Deia així:

    ...emm va semblar molt bé el dispositiu. El que no em sembla bé és la mesura. Els que som aficionats no violents paguem les conseqüències dels brètols i l’equip va jugar sense la seva afició. Crec que és injust. Què passarà al camp nou? Podran entrar els pericos?

    visca les trunyades!!!

    ResponElimina
  2. Jo crec que bieles va fer un bon partit no? La banda dreta no es el mateix esta clar...es com si ara al mon enlloc de manar DEU NOSTRU SENYOr, manés el Benet Jané. No es pot comparar.

    Bieles no s'adapta? potser no pero se li ha de donar temps...no juga mai...i ames em cau be collons!!

    Ser el recanvi de Messi te el seu pes i aixo implica que quan surts ho has de donar tot pq no tens gaires mes oportnitats. Ell no ho fa pq no esta acostumat.

    Jo dic: Un temps per en Bieles!

    Per cert, pot pillar una mica mes en Busquets als partits?

    ResponElimina
  3. Pepíssim nostru, estic d'acord que se li ha de donar temps, però l'any passat es martiritzava a Tití i estava en la mateixa situació! Serà que no s'ha endut trunyades el pobre...

    Se sap de la diferència entre suplents i titulars, però per exemple Busquets va fotre un partidàs com sempre i Tao Pai Pinto va deixar la porteria a 0.

    He estat a punt de donar-li un accèssit a Bojan també, perquè s'havia de menjar el món i aquest any es veu que li queda un llarg camí per fer!

    ResponElimina
  4. comparteixo bastant el criteri amb la banakona. En Bieles juga poc, és veritat, però quan juga fot sempre el mateix!!! S'enreda i s'enreda! Pepíssim li ha d'explicar com es juga en aquest barcíssim.

    També s'ha de dir que al final del partit Bieles es va clavar una jugadíssima per la banda, això si, amb Lionel al camp absorbint defenses!

    Tant de bo fotem una Xibeca a Bieles ben aviat! Mireu la història de Titirríssim! Podria escriure un llibre: "Titirrissim: de la trunyada a la Xibeca"

    ResponElimina
  5. Banach, jo surto per pataneres però bravo per introduir aquest tipus de caquíssima ;)

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM