Menu

dijous, 22 de gener del 2009

merda del partit

Disculpeu que discrepi de la merda de bieles pero crec que la merda és pel nostre senyor pepissim!! el colega va voler anar de llest i va posar una aliniacio de pacutilla i li va sortir el tiru de la culata. Realment jo crec que volia perdre el partit. U dic en serio, crec que volia perdre per frenar els anims dels jugadors i totes aquests mandangues. Nuse crec que u va fer francament malamen amb lo que ens tenia acostumats. Sabia que l'espanyol no s'arronsaria i pam...va i fica aquest equip titular: sense mig del camp, precari en defensa amb la substitució de marquez i amb poca creativitat ofensiva per part dels laterals, sense parlar es cla de la merda delantera: un bojan coibit i un bieles més que desastros. L'unic que intentava algo era l'Iniesta pobre, pero cla sense xavi, ture o messi dons poc farà el xaval.
Jo li vui donar la merda per dos opcions: una crec que es va voler passar de llest i l'altre pq crec que tenia ganes de perdre contra un espanyol que sabia que no ens posarien les coses fàcils.

tota per tu

4 comentaris:

  1. Uuuuuuu, primera merda a pepissim!!! interessant...

    ResponElimina
  2. discrepo amb aquesta caca. Pepíssim rota i rota com ha de rotar (amb cocacola o sense). A part de Victor Sanchez, que crec que s'hauria d'haver quedat al filial, la resta de jugadors han de tenir el nivell suficient per fundir a un Apañó en posicions de descens.

    No ens oblidem que si The Mexican no s'hagués lesionat, hagués acabat el partit amb Tonyes, The Mexican, Planxes, Eidurt, Messi, Xavi i Andresito, que no són moc de gall d'indi. Suficient com per guanyar un equip que veina fent tanta merda com l'espanyol.

    El protector d'en pepíssim.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord que potser és va equivocar en la forma però no en el fons. Acabo de llegir que portem 32 partits i si ho seguim jugant tot ens en queden 30, això implica un desgast enorme. D'acord que va pecar d'ingenu i va treure tots els suplents, però aquest equip ha demostrat que pot guanyar a l'Atlético 2-1 i altres partits.

    Estem amb el problema de sempre, la culpa és de l'entrenador o dels jugadors que no li responen com es pensava?

    Ara, a la tornada jugarà tota la pòlvora i arreglarem el desastre.

    ResponElimina
  4. No es va equivocar...era un partit perillós on ens hi podiem haver deixat la temporada amb lesions...un animal ferit contra el seu maxim rival es a trencar potes...per no parlar de que la copa es una de les poques coses on l'español aniria a fondo...

    No es mereix la merda

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM