Menu

dilluns, 12 de gener del 2009

No es un enigma



tots ho vam dir ahir.

14 comentaris:

  1. Exacte, merda pel Pachi Punyal de mErda

    ResponElimina
  2. què s'han pensat aquests de l'osasuna? que després de passar-se el partit fent el guarro i passant-se el fair-play pel forro, a obre es poden encarar a Xavi o Samu? Pro pavu! Et penses que encarar-te a un crac farà que se t'enganxi alguna cosa bona d'ell? No. Seguiràs sent una merda pudenta

    ResponElimina
  3. Sí senyor, o juguem tots o estripem les cartes.

    ResponElimina
  4. Sé que sem tirarà tot en contra meva... però vull fer una reflexió:

    Ahir, tornant a mirar les imatges, i escoltant la radio, comentaven una cosa significativa: Recordeu el Shaktar-Barça! Bojan roba una pilota a un tio del Shaktar quan un altre està al terra (si fa cuentu o no és un altra tema, pq busquets ningú sap si fa més o menys cuentu del compte); Bojan segueix, l'arbitre no pita, i el Barça marca un gol; els fets es desencadenen i Lushenku es posa com una fúria i Barcissim.com li dedica una merda del 15!

    http://barcissim.blogspot.com/2008/10/i-la-merda-va-per.html

    Crec que hem de tenir una mica més de memòria, i si llavors, li vam dir de tot a Lushenku per queixar-se, ja que l'arbitre no havia pitat, ara no podem posar-nos a l'altre cantó... apliquem-nos el cuentu! L'Ossassuna va seguir i podria haver fet un gol, li haguéssim dedicat una Merda a Messi? Potser se la mereixia, per pecar d'inocent i no rebentar la pilota a la 6a graderia.

    El que si que estic d'acord, és que s'ha de posar remei a aquesta merda de Fair Play, pq quin collons de fair play és tirar la pilota fora i que te la tornin a peus del porter?? Això és indignant, però mentres no es resolgui, si l'arbitre no pita, a pilota està en joc. I punto!

    El grafiquista ha estat fora tot el dia avui i tinc les dades al curro, quan pugui la penjo

    (segurament sem posara una merda a mi, però és el que crec).

    ResponElimina
  5. Una cosa més: El que tpoc estic d'acord és que després a la jugada posterior, Pepissim obligui a Alves a tirar la pilota fora (com es veu a les imatges), no crec que aquesta sigui la solució. Gol del Barça i punto!

    A la Merda el Fair Play de Merda!

    ResponElimina
  6. i la culpa de l'arbitre... com sempre!

    ResponElimina
  7. cla que si la merda no ha de ser individual. la merda és pel fair play en general!!

    quan a un boxejador està a punt de ser k.o, va l'altre i li eixuga la sang amb una gassa? li pregunta si es trova b? li fa un pajote? nooooooooooo !!!! el maxaca

    ja n'estem farts de frikipenya i merdes de equips que volen guanyar el proxim fent una merda d'espactacle patètic de tirarse a terra i llençar la pilota a fora. que els donguin!!!

    caquissima per tota aquesta penya!!!

    ResponElimina
  8. Jo no em queixo que ells no tiressin la pilota! Estic d'acord en seguir jugant hi hagi en Plaxes o en Plasil! El que no pot ser és que ells juguin i naltrus haguem de tirar la pilota fora. Nooooooo! Ells van jugar (em vaig emprenyar) però tenien tota la raó, però després el Killíssim tenia tota la raó del món dient-li a Daníssimo que seguís.

    La meva pregunta és: si Daníssimo, amb la porteria buida perquè el porter li anava a recriminar i el Plasil a la nostra àrea hagués fet el gol què hagués fet l'àrbitre?

    Ho deixo aquí...

    ResponElimina
  9. s'hagues cagat a les calces banak i els de l'ossassuna haguessin volgut impugnar el partit! i sino al tiempo

    ResponElimina
  10. www.fifa.com. podeu veure el fifa wold player en directe. d'aki 5 minuts el diuen

    ResponElimina
  11. Molto obrigado a mi famissshia, au mis amighos au mi puta mierda que soy i Messsi es mi Diooosssh!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM