Menu

dimarts, 20 de gener del 2009

Porríssima


Acaba la primera volta i ja tenim campió d'hivern; ningú sap a què se li pot atribuir aquesta bona remuntada i aquesta posició capdavantera, però està clar que tothom coneix el seu secret. En primera posició L'HOME DE LES CALCES!!!

Sí nois, Budallot es col·loca primer després de fer una molt bona primera volta, de menys a més, i de marcar el terreny per a col·locar-se lider i ben, molt ben posicionat, per al títol de lliga.

Està clar mirant la classificació, que la lliga s'ha obert en canal, com comentava Saulíssim en un post anterior; trobem dos parts diferenciades amb una bona distància de punts per mig. Tal com hem comentat, Budallot encapçala la porríssima, amb 107 punts, seguit de molt a prop de Felissuca (105 pts), Al-fatah (104 pts), Banakona (103 pts) i Juanitu (101 pts). Entre els 5 primers classificats solsament hi ha 6 punts de diferència i això assegura una lluita aferrissada per les posicions capdavanteres i per intentar estar a dalt de tot.

La segona lliga la juguen per sota, Saulíssim (92 pts), Perico (92 pts) i Ernestíssim, que tot i sumar mig bonus d'hivern i no presentar-se en 4 jornades de lliga, es col·loca amb 90 pts, un números remarcables. Si al capdavant de la porríssima està apretat, aquí baix les posicions ballen cada setmana i ningú es vol despistar per no perdre el que s'ha guanyat a pols.

Com podreu comprovar al gràfic adjunt, la mitjana global de tots els participants és de 4,67 punts en cada jornada, això ens deixa amb més partits fallats que no pas acertats (cada jornada n'hi ha 10, la mitjana seria 5), i remarca, a part del nostre dolentisme, la dificultat d'aquesta lliga, on hi ha un equip que es diu Barcissim que menja a part, però els altres es troben bastant igualats. Per altra banda, les persones amb la mitjana més alta d'encerts, són Al-fatah (4,94 pts), Budai (4,89) i Felissuca (4,89), que seguits de Banakona (4,78) són els únics que queden per sobre de la mitjana global; per sota queden Juanitu (4,61), Perico (4,50), Saulíssim (4,39) i Ernestíssim (4,33).

Si mirem el màxim de puntuació conseguida en una jornada, solsament tres persones han estat capaces de clavar un 9; es tracta de Banakona i Ernestíssim en la jornada 4 i Budallot en la 13. Pel que fa a la mínima puntuació, havent entregat la porra, sempre s'han aconseguit fer almenys 2 punts.

A mode de curiositats, aqui en va alguna:
  • Si algú hagués seguit la tècnica de deixar un resultat fix en algun dels equips de la lliga, potser n'hagués tret més profit que no pas anant-lo canviant; si s'hagués posat que l'Espanyol perdria sempre, el resultat haguéssin estat 11 punts a favor; en canvi si el resultat es posa a boleo 1, x o 2, la probabilitat ens diu que t'enduràs 6,27 punts al sarró, gairebé la mitat. El mateix hagués passat amb l'Ossassuna.
  • Evidentment qui ha posat que el Barça sempre guanyava, n'ha tret molt més de profit, que no pas estudiant el resultat.
Bé, així doncs, això és el que ens deixa la nostra porríssima: ESPECTACLE ASSEGURAT! Ningú pot badar, ni per dalt ni per baix, que les coses estan molt apretades i totohom té ganes de guanyar i ser coronat campió en el sopar de final de lliga de Barcissim.com.

Visca el Barça!

5 comentaris:

  1. Nois, ractificar és de savis i és que el senyor grafiquista ha estat criticat i trunyat per tothom, però ens acaba de fotre un repàs que la vibres. Per això, davant de l'evidència i de la currada em trec el barret,sí senyor grafiquista!

    M'agrada l'anàlisi estadístic d'aquesta jornada i m'agrada el nou model de gràfiques, sobretot, gràcies per posar-me primer, que és la posició on acabaré jejejej

    Després, voldria donar ànims als tres de baix, que encara que la distància sigui gran matemàticament hi ha opcions d'arribar a dalt de tot. No us desanimeu!!!!

    I res més, que m'ha molat molt veure aquest post! I que demà ens menjarem els pericos amb patates (amb el degut respecte al nostre periquíssim).

    ResponElimina
  2. molt be kurnallota!!!
    xo a mi em quadren les mitjes.
    m/explicu
    94(el primer) punts en 18 jornades son 5,22 per jornada i 83(l/ultim) punts en 18 j son 4,61 punts/jornada.
    igualment molt bona cronica de aquesta primera meitat de lliga.

    ResponElimina
  3. volia dir q no em quadren

    ResponElimina
  4. Budellot, són 19 jornades a la 1a volta, no 18.

    XIBECA PEL GRAFIQUISTA, SI US PLAU!!!

    ResponElimina
  5. Desde la zona de descens, les meves felicitacions al grafiquista.

    Portava dies sense aparèixer però ha aparegut amb una entrada d'allò més completa. Sí senyor!

    Per altra banda vull evocar a l'esperit budellot i dir-vos a tots els que esteu allà dalt que el trio lalalà donarem guerra i podem remuntar quan menys us ho espereu!!

    Barcissim!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM