Menu

dilluns, 12 de gener del 2009

ho sento...

Aquesta merda va per Cristiano Ronaldo...el fill de puta i subnormal mes gran de tots els temps...
Per tenir un premi que realment no mereix...Potser es mereixia la Pilota...pero no el FIFA WORLD PLAYER.

http://amor.rz.hu-berlin.de/~h0444mxe/shit.jpg

http://i173.photobucket.com/albums/w71/letssmileforever/cristiano_ronaldo.jpg

11 comentaris:

  1. M'agrada que sigui ben fastigosa aqeuesta!!!!

    ResponElimina
  2. Merda per tothom!!!! Aviat canviarem el nom del blog, li podriem dir... Barcissim.merda

    ResponElimina
  3. merdissim.baraça que tal?

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Sona bé...

    Per cert, noticia freak: Lluís Colet, un paiu de Perpinnyar que ha decidit batre un record per promocionar la Llengua Catalana. Ha començat a parlar avui a les 10 del migdia i encara no ha callat!!! Vol passar-se més de... atenció... 124 hores sense callar!!! Es veu que vol superar un indi que va parlar 120 hores seguides fa dos anys...

    http://www.wikio.es/news/Llu%C3%ADs+Colet

    Increible!

    ResponElimina
  6. osti tu, quanta info mes variada!!!!!
    hem batut tots els record de cacas avui.

    ResponElimina
  7. Estic d'acord amb el regitzell de caques que omplen el blog.

    Odio a CR7 i tot el que l'envolta.

    Però, penseu que aquest tio, per molt malament que caigui va guanyar Champions, Premier, Bota d'Or i Pilota d'or, per tant, trobo lògic que s'endugui el FWP.

    Un punt a favor de la nostra "baza" és que Messi té 21 ans i encara ho ha de guanyar tot i ho ha de guanar amb el Barça. Si no té premis evitem que es relaxi i segueixi fent una temporada antològica.

    CR7 si us hi heu fixat aquest any ja no fa res, els mites comencen a caure quan ho han guanyat tot. Ens queda Messi per anys!

    ResponElimina
  8. Si és cert que Messi té 21 ans, té tots els números pq li petin el caca

    ResponElimina
  9. Per cert, m'agradaria dir la meva del tema que es parlava abans que irrumpís amb el seu ferrari el notes que surt a la foto d'aquesta entrada.

    Mira kurníssim el justiciero: El dia del Shaktar, per molt que es pugui considerar injusta la jugada de Bojan (que per cert Bojan no la roba, la condueix i els altres esperen que la tiri fora), el Lucescu no pot reaccionar així. No pot. I com no pot i ho fa, pues merda per ell. Jo sóc aficionat i em puc enrabiar i tirar birra. Ell és entrenador i no pot arremetre contra pepíssim. NO POT. I menys després de fer un partit com la majoria aquesta temporada: partit guarro, lleig, brut i amb joc destructor. Lucescu = merda.

    Ahir al Reino de Navarra va passar el mateix 2 vegades. Segons tu: la primera és merda per Messi i la segona, merda per Pepíssim. Mol bé. Seguim així tirant-nos merda i veient com ens cusen a patades, com cada un dels nostres rivals s'arrossega per destruir el joc i perdre temps i aprofita qualsevol artimanya per enchufar-nos. Ahir ens vam deixar prendre el pèl per tot arreu. Jo no sé com en Planxes pot sortir del camp cada partit.

    Ara; estic d'acord amb que sembla mentida que no hi hagi un consens de com s'ha d'actuar en aquestes situacions. Com a mínim, Pepíssim s'hauria de posicionar com va fer Valverde en el seu dia.

    Per altra banda, crec que aquest rol que t'apliques de justiciero et va i et mola. A mi també em mola i em posa. Sempre em tindràs al costat per recordar-te que, el teu equip, encara que perdi, té temps per remuntar.

    Barcíssim!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM