Menu

dilluns, 5 de gener del 2009

Torna la Copa!


Sí amics, torna la Copa amb un partidàs: Barcissim - Atlético de Madrid. Sembla que aquesta penya estan tocats després de que els hi fotessim 6 golets en Lliga, això fa que l'eliminatoria sigui d'allò més interessant. 

Segons fonts periodístiques, Andresito apunta a titular, el que no saben si acompanyarà a Xavi a la medular o si farà seure a Titirríssim a la banqueta. Un altre canvi gairebé obligat és el de Márquez que el més problable és que sigui substituït per Piquetes. Finalment, sembla clar que després de reposar dissabte Messi i Alves tornaran a ocupar la banda dreta blaugrana. 

Pel que fa a l'Atlético, que va perdre a València, volen aprofitar aquest partit per treure's l'espina del 6 a 1, el que no saben és que el Barcíssim aquest any vol conquerir la seva 26 Copa del JuanCa, per tant, no té res a fer. 

Que comenci l'espectacle!!!!!!

9 comentaris:

  1. El fora de joc de Gudjhonsen al segon gol es tremendu. Es l'amo...ho fa pero amb calitat...Es l'amo...i el passe es espectacular...Pot ser que sigui el segon partit que juga els noranta minuts?

    ResponElimina
  2. A mes ningu comenta el taconas d'Henry? Intentaun taconas del mil!!!! Es que si entra les portades s'omplen de basura dient que ha tornat el Millor Henry!!

    Quin espectacle...A veure dema...

    ResponElimina
  3. Per no parlar del travesser de Guddy...quin xutas...

    ResponElimina
  4. Per cert, de cara a demà es queden a casa Killíssim, The Mexican, Tonyes, Eidurt i el de Terrassa.

    ResponElimina
  5. Un altre que es queda a casa és Samu. Pot ser que veiem Linyolíssim titular? Davantera liliputiense amb Andresito, Linyolíssim i Déu? O pepíssim ens sorprendrà amb Titirríssim de "9"? El fan en PPV i no tinc el Digital ja que m'ho han d'instal·lar. On ho veiem això penya????

    ResponElimina
  6. passu del rojadirecta, hem de buscar un madras, o google per l'ocasió!

    ResponElimina
  7. penya necessitu els resultats de la porra!! es la setmana que els necessito amb mes ansias!!

    ResponElimina
  8. Si els necessites amb moltes ansies, i el ferran no els posa, els tens a lentrada de la merda per tv3

    ResponElimina
  9. els posaré dimecres al curru que ho tinc tot alla

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM