Menu

dimarts, 27 de gener del 2009

Jornada 20

Bona nit Bàsquetmaniàtics,

Pallissot del barça aquesta setmana a ca el Pamesa (61 - 80). Tot i això, seguim segons, el TAU està imparable, però bé, ja el guanyarem. A casa vam perdre de 4 contra ells, però els guanyarem, algun dia se'ls ha d'acabar la bona ratxa. Us deixo el resum amb alguna jugada de Fran Vázquez d'aquestes bones, un triple de Navarro des de casa seva i altres jugades.



Per cert, espectacle de Fran Vázquez amb valoració de 38, 17 p, 13 r i 4 t. No és sant de la meva devoció, però si ho fa bé se li ha de reconèixer el mèrit. Ara, amb aquests braços tant llargs, ho té fàcil! M'hauré d'anar pensant un premi pel millor jugador també, per exemple "el quintillu de la jornada".


I aquest dimecres euroleague!! el madrid ens convida al seu pavelló perquè els demostrem el que sabem fer! L'any passat vam perdre de 3 a casa seva... haurem de venjar-nos.

7 comentaris:

  1. Matxacarem al Madrid, al Tau i a qui es posi davant nostru!!! Nosaltres som els que hem d'anar davant i els altres al darrera, llepant-nos el cul...

    ResponElimina
  2. Li forem un espectacle al madrid que quedaran llestos...fills de puta...como odio a Hervelle...(si encara juga amb ells el matarem!!)

    ResponElimina
  3. Per cert algu mexplica com penjar audio al blog??
    Tinc una segona entrega de l'apartat L'historiador que mola molt!!!

    Si us plau diguem.ho!!!

    ResponElimina
  4. el ferran va penjar unes cançons fa temps. Crec que es pot incrustar un reporoductor o algu així. Mira't la seva entrada i toca per allà a veure què trobes:

    http://barcissim.blogspot.com/2008/09/unes-canonetes-que-espero-que-aquest.html

    ResponElimina
  5. per cert penya: mireu aquesta pàgina: http://fcbopinion.blogspot.com/
    ens linken el RSS i surt una actualització constant del nostre bolg! boníssim!!!!!

    ResponElimina
  6. bolg sí bolg.
    Per cert hi ha un llistat interessant d'altres bolgs de temàtica culé. Estaria bé fer amics amb aquesta colla...

    ResponElimina
  7. Des del facebook, la Sílvia també ens convida a passar pel seu blog. Crec que és la mateixa Sílvia que va fer un comentari a l'entrada de la neteja de les enquestes.
    Per cert, tenim el facebook bastant oblidat... tots els vídeos i imagtes que es pengen aquí s'haurien de posar també al facebook!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM