Menu

dimarts, 27 de gener del 2009

HISTÒRIA VIVENT DEL BARÇA

Avui Mundo Deportivo publica una foto amb els 5 jugadors que més partits han jugat amb el Barça.


El que més n'ha jugat és Miguel Bernardo Bianquetti, a qui tothom coneix com a 'Tarzán' Migueli, amb un total de 548 partits durant 17 temporades. Va arribar al Barça procedent del Cádiz amb 22 anys (1973).

El segon amb més partits és Carles Rexach Cerdà, el Charly, el noi de Pedralbes, amb 452 partits entre el seu debut l'any 1965 i la seva retirada el 1983. En total 18 temporades.

El tercer i quart, Xavi Hernández Creus i Carles Puyol Saforcada, respectivament. El de Terrassa és el jugador en actiu amb més partits (446), seguit per en Tonyes (423). Sembla bastant factible que aquesta temporada el de Terrassa superi a Charly Reixach, i que entre aquesta i la que vé sigui en Tonyes qui ho faci.

El cinquè del ranking és Guillermo Amor, el paradigma del jugador de cantera, fet a casa, que va debutar l'any 1988 i que va jugar un total de 421 partits fins l'any 1998, quan va fitxar per la Fiorentina. Ell va ser el primer dels famosos '4' que la cantera del Barça ha anat formant eks últims anys (Guardiola, Celades, Gerard, Xavi, Iniesta...).

Semblen clares les raons per les que el FC Barcelona és Barcíssim, el millor equip del món: és un equip amb una gran història (Migueli, Rexach), amb un present brillant (Xavi, Puyol) i amb un futur prometedor (Messi, Iniesta, Bojan, Busquets, Piqué...). Qui serà el pròxim?

6 comentaris:

  1. Encara que els merengons de Cuatro s'entestin a parlar del fitxatge de Messi pel Madrid,desitjo de tot cor que Lionel arribi als 500 partits vestint la nostra samarreta, aixó voldrà dir que tenim crack per anys.

    ResponElimina
  2. Avui els hagués matat als dos... Fills de puta merengues de merda!!!! Si voleu a Messi, no el tindreu mai, i pareu d'enviar-nos merda!!!! Mengeu-vos-la vosaltres cabrons!!!

    ResponElimina
  3. És curiós pq veina al curro disposat a penjar una merda al Malono Lame Culos i el Manu Carroña. Ahir, després que Messi ho deixés clar, ja començaven amb la tonteria: "A qué juegas Messi"? I avui es passejaven pel carrer amb una foto de Déu vestid de blanc. PERÒ PENYA QUIN PUTO FÀSTIG QUE FOTEU. JA NO S'AMAGUEN! HO DIUEN PÚBLICAMENT! SÓN UNS MERENGUÍSSIMS RASTREROS PLORANERS QUE PER LA VERGONYA QUE FOT EL SEU EQUIP HAN D'ANAR A TOCAR EL COLLONS DELS QUE FAN L'ESPECTACLE!

    ANEU A LA MERDA PENYA! NO TINDREU TRUNYADA A BARCÍSSIM. NO US MEREIXEU NI AIXÒ.


    ....buf


    per cert, al fathíssim, gran entrada, que aqui saltem de tema que dóna gust.

    ResponElimina
  4. si us plau, quan guanyem el títol que sigui aquest any, doneu-li un micro a samu...

    ResponElimina
  5. En serio penya que els de Cuatro han fet tanta merdíssima? Jo no me'n entero des d'aquí, però avui ni Marca ni AS no deien res... em pensava que ja se n'havien oblidat!
    Quin fàstic de gent... cada dia són més odiosos els merengues...

    ResponElimina
  6. Que gran ferran...com m'agraden aquests tipus d'entrades!!!
    Felicitats!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM